sälja silver

Att sälja silver är ett smidigt sätt att få extra tillskott i semesterkassan

Att sälja silver är ett smidigt sätt att få extra tillskott i semesterkassan

Nu är sommaren här och det börjar bli dags för härliga semesterdagar. Det är dagar då man gärna vill lyxa till det lite extra och ge sig själv och de man tycker om det allra bästa. Det kan vara en härlig resa, en rolig aktivitet eller riktigt god middag. Man vill kanske även uppdatera sin sommar garderob och köpa saker som man har nytta av i hemmet eller på stranden, som till exempel hängmatta, grill och en studsmatta. Man kan även ta det ännu längre och investera i en ny gräsklippare, en fräsch cykel eller exklusiv campingutrustning. Det finns hur mycket som helst man kan spendera sina pengar på, så det är bra att man ser till att det finns budget för det.

Vad kan man göra för att få ihop extra pengar till semestern?

Spara pengar — dra ner på onödig konsumtion och lägg istället undan pengarna på ett sparkonto. Då kan man ha betydligt roligare för dom än om man till exempel hade lagt de på godis, läsk eller något annat onödigt.

Jobba mer — genom att ta extra skift på jobbet eller skaffa ett extra knäck kan man öka den månatliga inkomsten.

Sälj saker — har man saker som man inte använder så är det bättre att försöka sälja dem istället för att de ska stå och samla damm i ett förråd. Att till exempel sälja silver kan vara något som ger ett fint tillskott i kassan.

Hos Myntkompaniet i Stockholm kan man sälja sitt silver direkt på kontoret (som ligger på Svartensgatan 6) eller så kan man enkelt kontakta dem online. Man får pengarna på kontot så snabbt man accepterat deras offert. Hos Myntkompaniet i Stockholm blir värdesakerna rättvist bedömda av deras erfarna medarbetare, och oavsett om man väljer att sälja sitt guld, silver, mynt eller frimärken så tar de inte ut några dolda avgifter för servicen.