parfym

Doften som är du

Doften som är du

Att bära parfym kan vara lite som att bära en accessoar, något som anas då en person står riktigt nära, eller så kan det innebära det första en annan person tänker på. Vissa bär sin parfym som ett par pärlörhängen, medan andra bär dem som ett plakat kring halsen. Vilken stil du föredrar bestämmer du själv. Kanske har du redan en parfym som du hållit fast vid i många många år utan att ha minsta tanke på att byta. Den är helt enkelt du. Om så är fallet – fortsätt köra på det säkra kortet och grattis till att du har hittat den doft som är du. Det finns många olika stilar inom parfymvärlden och många väljer sin parfym efter hur deras personlighet är. Du behöver exempelvis inte ha passerat 70 år för att njuta av doftande mysk, lika lite som du inte behöver vara en tonåring för att tycka om dofter av sockervadd och bubbelgum. 

Här kommer två olika slags dofter som i många lägen kan berätta en hel del om din personlighet. 

Är du den typen av person som tvättar ofta och älskar att gå runt i rena kläder? Som byter lakan i sängarna mer än nödvändigt och har en allmän ordning på dina saker och ditt hem? Prova då Cleans Fresh Laundry, parfymen doftar precis som namnet säger. Förmodligen är du redan en renlig person, men med denna doft tar du ytterligare ett steg upp.

Har du istället en social och sprudlande personlighet som älskar att resa och vara uppe sent om kvällarna? Som gärna klär dig i färgstarka klänningar och finner njutningen i god mat? Prova Escadas Miami Blossom, den är proppfull av energigivande inslag av färska frukter som skapar en positiv glöd hos dig som bärare. 

På Sephora.se finns båda ovannämnda dofter och många många fler, köp parfymer här