bordslampor

En lampa är inte bara en inredningsdetalj

En lampa är inte bara en inredningsdetalj

I ett hem behövs det alltid lampor. Inte bara för att det ger ett fint sken och är en del av inredningen, utan för att kunna se bättre. Det finns taklampor, bordslampor och vägglampor. Ifall man vill ha en lampa placerad någonstans i rummet utan att behöva borra eller hänga upp den på en krok kan det vara lämpligt att skaffa en bordslampa. Den kan man placera var som helst på en plan yta. De används också för att få bättre belysning när man arbetar vid ett skrivbord.

 

Införskaffa bordslampor och tänk smart

Det sägs att man behöver mellan sju och tio ljuskällor i ett rum, beroende på rummets storlek. I ett mindre rum behövs såklart färre lampor, och i ett större rum kan man sträcka sig till tio lampor. Då är placeringen också viktig, och variationen på lamporna. Man behöver belysa olika ställen i rummet och kan inte ha alla lampor på ett ställe. Det kan vara smart att då införskaffa en, eller flera, bordslampor. Dessa är lätta att flytta omkring ifall man skulle vilja möblera om, eller om man vill förändra något i sitt hem. Man kan flytta mellan vardagsrum, sovrum och kök. Ibland gör man om hemma och istället för att köpa nytt kan man bara flytta runt sakerna.

 

 

 Lampor av hög kvalitet

Hos Lampemesteren finns det olika lampor av designermärken att välja mellan. Tom Dixon, Louis Poulsen och Fritz Hansen är några exempel på märken som finns tillgängliga. En mix av traditionellt och modernt gör att det nästan blir svårt att välja, men med tanke på hur många ljuskällor som bör finnas i ett rum är det kanske bäst att investera i mer än en. Är man av en mer velig personlighet och behöver mer betänketid kan man surfa runt lite och låta sig inspireras innan man bestämmer sig.