månlampa

En månlampa är ett bra tillskott till hemmets belysning

En månlampa är ett bra tillskott till hemmets belysning

editorial

Belysning i ett hem är avgörande för att det ska kunna vara både praktiskt och mysigt på samma gång. Många glömmer bort hur mycket belysning kan göra för ett rum och tar därför endast in den mest nödvändiga belysningen såsom taklampa samt belysning över köksbänkar och handfat. Vill man ha en bostad som är mysig, funktionell och hemtrevlig så krävs det i regel flera ljuskällor för att lyckas uppnå det. Det allra bästa är om man blandar olika sorters lampor och placerar dem på olika nivåer i rummet. 

Värt att tänka på när man vill lyckas med belysningen

Det är bra att blanda olika sorters lampor om man vill få ett rum att kännas mer dynamiskt samt för att undvika mörka hörn och skuggor. Minst en taklampa per rum är bra för att få god allmänbelysning, utöver det så är det bra att fylla på med bordslampor, golvlampor och eventuellt vägglampor eller fönsterlampor beroende på hur rummet är utformat samt vilken inredningsstil man har.

image

Även om lamporna finns där för att man ska kunna se bra när det är mörkt ute så kan det också vara bra att ta in några ljuskällor som endast finns för att skapa mysig stämning. 

En månlampa skapar en trevlig atmosfär

En lampmodell som är perfekt när man vill skapa en trevlig stämning i rummet är månlampa. Det är en lampa som ser ut som en liten måne och kan lysa i sexton olika färger. Lampan står på ett fint trästativ och laddas upp för att sedan kunna lysa åtta timmar i sträck utan att behöva vara inkopplad i ett vägguttag. Det gör att den även är perfekt att använda som nattlampa eftersom man enkelt kan bära med sig den om man behöver stiga upp mitt i mörka natten. Hos DinGadget.se hittar man månlampor i olika storlekar till mycket förmånliga priser.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://b2bblogg.se/

https://bizzbloggar.se/

https://b2bnewz.se/

https://b2bnytt.se/

https://biz2biz.se/

https://bizbiz.se/

https://biztips.se/

https://business-bloggen.se/

https://handelsbloggen.se/

https://svensk-b2b.se/

https://svenska-verksamheter.se/

https://verksamhetsbloggen.se/