homestyling stockholm

Hitta rätt stylist för homestyling i Stockholm

Hitta rätt stylist för homestyling i Stockholm

Rätt stylist kan ha stor påverkan vid en fastighetsförsäljning. Trots att det är relativt nytt att man tar in någon som kan utföra homestyling inför fotografering och visningar så är det en metod som har visat sig vara lönsam. Tack vare rätt styling kan möjliga köpare se bostadens potential och framförallt tilltalas av de snygga miljöer som en duktig stylist skapar. För det är inte speciellt lätt att se möjligheter i en smutsig bostad som är helt fel inredd för dess planlösning. 

Hitta rätt stylist

Det behöver såklart inte vara så illa i hemmet men en stylist är expert på att framhäva det som är attraktivt för potentiella köpare och har framförallt koll på vilka de sakerna är. Det är klokt att anlita en duktig stylist eftersom det innebär en god investering för dig som säljare. Det är också viktigt att hitta någon som är rätt för just din bostad, det handlar om mer än att bara hitta den billigaste stylisten som kan utföra jobbet. Det du vill ha är en stylist som kan framhäva din bostad på bästa sätt. 

Gör efterforskningar 

Titta efter en stylist som kan hålla den berömda balansen i sin styling. Det innebär att bostaden inte blir ”överstylad”, något som kan kännas oäkta och helt enkelt bli för mycket. En duktig stylist kan ta till vara på det som finns och fortfarande utföra underverk. Titta på stylistens hemsida och exempelvis Instagram samt kolla om det finns möjlighet att läsa recensioner eller få referenser från vänner och bekanta.

Homestyling i Stockholmsområdet

Loft Stockholm är ett företag som utför homestyling i Stockholm. De vet att vid en bostadsaffär är första intrycket allt och de anpassar stylingen efter varje bostad för att framhäva dess bästa sidor. Det attraherar potentiella köpare och resulterar i de bästa förutsättningarna för att få ut ett så bra pris som möjligt.