Låsöppning

Låsöppning i Stenungsund när nöden kräver

Låsöppning i Stenungsund när nöden kräver

Halt, här får ingen passera. Här kommer ingen förbi. Inledningen av Ebba Gröns låt “Die Mauer” är välkänd för de flesta. Den här texten ska dock inte handla om Berlinmuren, utan om låsöppning. Hela poängen med ett lås är ju att bara du ska ha tillgång till det. Det är du med nyckeln som ska kunna öppna dörren och ingen annan.  

Ibland måste man dock göra avkall på en sådan princip. Det kan till exempel röra sig om bildörrarna skulle gå i baklås eller om du helt enkelt bara tappar dina nycklar efter att du har parkerat. Vad är rätt och fel att göra i en sådan situation? 

Om vi säger så här: det är definitivt inte rätt val att ta låsöppningen i egna händer och med typ en kofot bryta sig in i bilen. Inte ens i sin egen bil. Det skulle bara motiveras av att du försöker rädda en bebis eller en överhettad hund eller någonting ur bilen.  

 

 

Den bittra verkligheten

Nej, har du klantat dig i den bemärkelsen att du inte kan låsa upp din bil – och läget inte är av akut livsfara – finns det andra alternativ. Med ett enkelt telefonsamtal kan du få professionell Låsöppning i Stenungsund. Det ingår ofta i tjänsterna hos företag som i övrigt arbetar med sådant som bilbärgning, akuta däckbyte och biltransporter. 

De öppnar din bil på ett sätt så att du slipper göra den illa på egen hand och därmed går massa försäkringsersättningar förlorade. De genomför ett låsbyte och du får en ny nyckel till bilen. Men ett tips är att hålla i den hårt. Du vill kanske inte göra låsöppningarna till en vana. För det kan bli dyrt. Men när man väl står där måste man göra det bästa i situationen, och då finns inte mycket val. Så är den bittra verkligheten.