sexleksaker

Sexleksaker för bättre livskvalitet

Sexleksaker för bättre livskvalitet

En av de mest klassiska sexleksaker som finns är dildon. De kommer precis som de flesta andra sexleksaker i olika former och färger. Det finns inga rätt eller fel när det kommer till hur man använder sin dildo utan man kan helt enkelt gå efter att det ska kännas bra. En dildo kan användas ensam eller tillsammans med en partner, det beror på vad man känner sig bekväm med. Ett mycket bra hjälpmedel när man ska använda dildon är glidmedel, man kan i princip inte använda för mycket glidmedel när det kommer till sexleksaker, men tänk på att testa lite av glidmedlet på huden om du inte använt det tidigare för att säkerställa att du inte är överkänslig mot det. När man för in dildon är det viktigt att slappna av för att den ska glida in på bästa sätt. Kom ihåg att andas och för in den sakta. Man behöver inte föra in hela dildon på en gång utan kan ta det stegvis eller helt enkelt bara föra in en del av den, huvudsaken är att det känns skönt. 

Man behöver inte enbart använda dildon till penetration, det kan vara lika skönt att smeka klitoris med den istället för att använda sin egna hand. Använder man dildon tillsammans med någon annan kan det vara ännu viktigare att gå långsamt fram och se till att ni har en god kommunikation sinsemellan för att ha koll på varandras gränser och vad man tycker är skönt. 

Man hittar tips, inspiration, sexleksaker och mycket annat hos Lovebuddy.se. Lovebuddy.se fungerar som en jämförelsesida där man kan läsa recensioner, få produktförslag samt handla leksaker och sexiga underkläder. Forskning talar för att ett bra sexliv förbättrar hälsan både fysiskt och psykiskt, detta kan även inkludera sexleksaker så det finns ingen anledning att inte utforska nya produkter.