spa

Skapa bättre arbetsmiljö på konferenshotell i Dalarna

Skapa bättre arbetsmiljö på konferenshotell i Dalarna

Hur väl känner ni era arbetskollegor? Inte mer än på arbetsplan? Varför inte hålla konferensen på ett konferenshotell i Dalarna? Då kan ni samtidigt passa på och njuta av spaet. 

Det blir en vinst för alla delaktiga. Både cheferna som kommer med detta fina erbjudandet och kollegorna har då en chans att slappna av, även då det är möte. De kommer dessutom har chansen att lära känna varandra privat.

Ska man hålla konferens och inte riktigt vet var man ska göra det så kan man hitta många bra lokaler att välja mellan. Det kan vara bra att tänka på att lokalen ska vara tillräckligt stor för er alla. Det bör även vara relativt enkelt att ta sig dit, även för de som inte har tillgång till bil. Många trivs på sin arbetsplats, trots det kan den ge stress. Med ett inbokat konferensmöte på ett hotell som har ett spa kan alla passa på att slappna av

 

Kombinera nytta med nöje

Ett spa passar alltid bra. Vare sig man är ensam och behöver lite avkoppling från stress eller om det är med familj eller bekanta. Men inte minst när man ska på konferens. 

Det finns inget tillfälle då spa inte är en bra idé. Dessutom kan det bli mer effektivt om det är för till exempel en konferens. Vem anstränger sig inte lite extra efter en sådan upplevelse?

När man är där kan man passa på att stanna någon natt på hotellet för att verkligen få vila upp sig. Detta passar vare sig man åker ensam, med familjen eller jobbet. Ät god mat, njut av lyxen som en hotellvistelse innebär och framförallt – slappna av i spaet. Att få åka till ett spahotell är en uppskattad gåva av nästan vem som helst. Ska ni hålla konferens gör ni er arbetsplats till den bästa när ni väljer ett spahotell.