kontorsstädning

Städfirma i Stockholm

Städfirma i Stockholm

Stockholms Allstäd startade upp sin verksamhet redan 1998 och har genom åren samlat på sig gedigen kunskap och mycket bred erfarenhet. Firman erbjuder det mesta inom städ och utför arbeten i områden som centrala Stockholm, Huddinge, Lidingö och Solna och de har över 1500 nöjda kunder.

Tjänsterna som Stockholms Allstäd erbjuder är byggstädning, trappstädning, hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning, storstädning, butiksstädning och kontorsstädning i Stockholm. Företaget har som mål att kunderna alltid ska känna sig trygga och att man erbjuder städtjänster av absolut högsta kvalitet och de har även försäkringsskydd som omfattar produkt- och verksamhetsansvar upp till 10 miljoner kronor. All personal har givetvis tystnadsplikt för alla uppdrag som utförs i företaget. Då städning är en tjänst som är RUT-avdragsberättigad så är det nu möjligt för de allra flesta att anlita en städfirma då priserna blir rejält reducerade med hjälp av avdraget. Oavsett om du behöver hjälp endast vid ett tillfälle eller är ute efter kontinuerlig städhjälp så utför Stockholms Allstäd tjänsterna.

En av de populära tjänster som Stockholms Allstäd erbjuder är kontorsstädning i Stockholm med omnejd och de levererar alltid ett professionellt resultat och bidrar till en bättre arbetsmiljö. Oavsett om behovet är någon gång i månaden eller flera gånger i veckan så står Stockholms Allstäd till förfogande och man utgår från den höga standarden som alla svenska kontor bör hålla. Man tar alltid emot kunderna med öppna och varma armar och man svarar alltid på eventuella frågor som dyker upp.

Offerterna från Stockholms Allstäd är alltid ärliga visar alltid en redovisning av städningsprocessen och det tillkommer aldrig några dolda avgifter. Det finns naturligtvis flera fördelar med att anlita en professionell städfirma. Dels får man som kund ett perfekt resultat, man får tid över till annat som är viktigt och de skräddarsyr alltid uppdraget till just din verksamhet för det bästa resultatet. Så, tveka inte att kontakta Stockholms Allstäd för en offert.