tredjepartslogistik

Tredjepartslogistik för dig som vill ha tid med annat

Tredjepartslogistik för dig som vill ha tid med annat

editorial

Samhället går i en rasande fart. Det gäller allt som har med företagande att göra också. Har du funderat på om det inte skulle vara smidigare om du anlitade någon för att sköta det logistiska för ditt företag? Alltså tredjepartslogistik.

Vad är tredjepartslogistik, undrar du naturligtvis av helt uppenbara skäl. Jo, tredjepartslogistik innebär helt enkelt att du låter någon annan ha hand om lagerhållning, packning och leverans av dina varor så att du kan fokusera på att ge dina kunder ett förstklassigt bemötande.

Tredjepartslogistik har många fördelar, inte minst ekonomiska. Hur då? Jo, anta att du är inne i en period där alla dina varor i princip säljs på löpande band. I en sådan period så har du ju inte användning av någon stor lagerlokal som står tom och kostar dig pengar.

Med tredjepartslogistik betalar du för det lager du behöver och det du använder. Behöver du inte något större lager så betalar du inte för ett större lager, och skulle det komma en period då du behöver mer så utökar du bara lagret. Sedan sköter du enkelt din kommunikation med din tredjepartslogistiktjänst så slipper du bry dig om att packa och skicka dina leveranser själv.

 

image

 

Mer tid över till bemötande och service

Det sätt som företag konkurrerar på idag är genom relationen till sina kunder. När du anlitar tredjepartslogistik så löser du många orosmoment. Du får mer tid över att fokusera på kundservice och bemötande, det du är bäst på.

När du överlämnar det logistiska till en tredje part och ger mer tid till ditt kundfokus och din service så kommer din kundskara att växa och du skapar en lojal grund med återkommande affärer.

Med tredjepartslogistik sänker du alltså dina kostnader och potentiellt så ökar du dina intäkter. Låt någon annan se till lager, packning och transport av dina varor.

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/