gitarrdelar

Ungdomens drömmar i ny skrud genom Danguitar

Ungdomens drömmar i ny skrud genom Danguitar

Vi människor är som pussel som läggs under hela livets gång. För vem kan inte blicka tillbaka på sitt yngre jag och le lite åt den självsäkerhet som en gång i tiden präglade vår tillvaro. Faktum är att ju äldre man blir desto mindre inser man att man förstår. I varje fall känns det som en hälsosam väg att vandra.

Okunskapens underbara ödmjukhet

Samtidigt växer det också en trygghet genom detta, en ödmjukhet kring faktumet att man aldrig kommer att kunna förstå allting. Istället handlar det om att göra sitt bästa, vara ansvarsfull och känna att man bidrar till de människor som man har omkring sig.

Det känns som ett gott liv att leva.

Hur bidrar vi då bäst till våra medmänniskor och det samhälle som vi är del av? Kanske är det genom att utforska vilka vi själva är, vilka gåvor som vi har fötts med – och genom att sedan använda dem kreativt och på ett sätt som tillför värde.

Saken är den att det aldrig är försent att ge sig av på denna resa.

För även om du känner dig äldre och lite fånig för att du till slut tar tag i tonårsdrömmen om att spela gitarr, så är det kanske det viktigaste som du kan göra i ditt liv just nu. Det är bara att klicka in sig på Danguitar och hitta vilket instrument som passar just dig.

Plötsligt händer något när du sitter där med gitarren i din famn – livet känns meningsfullt och givande.
För ibland handlar det helt enkelt om vad du gör, inte i vilken skala du gör det eller för att du på något sätt ska tjäna pengar på det.

Våga därför att leva ut dina drömmar i stort som smått. Det är det som ger livet mening och gör dig till en lyckligare människa.