Konferens

Utforska mellanrummen under konferens i Malmö

Utforska mellanrummen under konferens i Malmö

editorial

Att åka på en konferens är något som de flesta företag gör regelbundet men som få medarbetare förstår poängen med eller ens uppskattar. En klassiskt dålig konferens i Malmö är när företagsledningen bokat in en eftermiddag i en allt för liten lokal med whiteboard och fruktkorg. Där står ledningen och maler igenom företagets budget och fantiserar orealistiskt om framtiden. Allt är tråkigt, gäspigt och mellan talarnas malande hörs trafiken swisha  förbi på Nobelvägen. Inte konstigt att folk tycker att sådana konferenser är meningslösa. 

Satsa lite till – få mycket mer

Om man, när man planerar en konferens, tänker ett steg längre och satsar något mer – kan vinsten bli väldigt mycket större. Det centrala att ha i åtanke är inte att korvstoppa personal med en mängd information som de tycker personalen ska veta. Det centrala är att skapa en atmosfär och stämning som motiverar personalen att söka upp information och lära sig detta på ren motivation. Det vill säga: satsa på teambuilding och få ut mycket mer av medarbetarna. För att lyckas med detta behöver man först och främst hitta en ställe som är experter på att arrangera konferens i Malmö, titta på: konferensmalmö.nu.   

 

Konferens

 

Inspiration och fokus

Även om företagsrelaterade aktiviteter bör vara i fokus under en konferens får du aldrig glömma mötena mellan människor. Du bör skapa omständigheter som ger människor möjlighet att prata och koppla med varandra. Så det är inte informationen som ges inne i konferenslokalen som gör den största nyttan, det är pratet över en kaffe i foajén som lägger grunden för företagets stabilitet.

Om personalen känner varandra och förstår varandra – så kommer allting annat väldigt mycket lättare. Det finns en uppsjö av forskning kring detta och resultaten visar det samma varje gång: Medarbetare som mår bra och känner sig trygga jobbar bättre. Och jobbar de bättre tjänar du mer pengar.  

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/