wallstickers till barn

Wallstickers till barn piggar upp ditt hem

Wallstickers till barn piggar upp ditt hem

Det finns små detaljer som kan betyda ganska mycket. Ett bra exempel på det är hur du inreder ett rum. Det som i en persons ögon är småsaker är för en annan oerhört betydelsefullt. Bland annat vad du har på väggarna. Som vuxen kanske du skulle vilja hänga upp fotografier från bröllop eller andra festligheter. Eller kanske något dyrt och berömt konstverk, eller åtminstone en kopia. Men som barn tänker man ofta lite annorlunda. 

För ett barn är det viktigare att de wallstickerrs, affischer eller bilder som hänger på väggarna är en representation av barnets personlighet. En liten tjej som älskar Spider-Man eller T-Rex till exempel skulle bli vansinnig om du prydde hennes sovrum med Askungen eller affischer och bilder med andra prinsessor. En vacker dekor med superhjältar eller dinosaurier skulle dock förvandla barnrummet till mer än ett barnrum. Det skulle vara ett personligt hem. 

 

 

Låt barnen få vara barn

Det är inte jättemånga år man får lov att vara barn. Under den begränsade tiden är det inte för mycket begärt att få bo i ett rum man tycker om. Där väggdekoren består av motiv som faller en i smaken och passar för den ålder man befinner sig i. Allt det där är förresten subjektivt. Vad som en femåring uppskattar kan lika gärna falla i smaken för en 15-åring. Eller en 30-åring. Du blir aldrig för gammal för dinosaurier. 

Hur som helst, låt inte ditt barn växa upp i ett tråkigt och sterilt barnrum. Det blir som en läskig sjukhusmiljö. Sätt färg på rummet. Inred med glada motiv på väggarna. Det finns hur många wallstickers till barn som helst att välja bland om du letar lite. Det går aldrig att få för mycket dekorer på väggarna. I alla fall inte om man frågar barnen. Och det är väl de som ska bestämma, eller hur?