Hotell

En avkopplande helg på hotel i Gävle

En avkopplande helg på hotel i Gävle

editorial

När vardagen går på repeat hela tiden så kan det lätt kännas ganska trist och tråkigt. Man vet liksom inte vad man ska göra för att pigga upp sig själv och komma ifrån allt det här tråkiga i ekorrhjulet. Men vad kan väl då vara bättre än att åka bort från hemmet en stund och göra någonting annat?

Kanske en helg på ett hotel i Gävle kan vara skönt och avkopplande? Kanske bo några nätter på http://hotelaveny.eu/ till exempel. Att bo på hotell är väl den ultimata avkopplingen från vardagen då man själv inte behöver lyfta ett finger mer än när man beställer in ett glas vin. 

Tänk dig själv. Du checkar in på hotellet och blir visad till ditt rum. Väl inne på rummet står en flaska vin på kylning och en frukt- och godisskål står framme och väntar på dig. Så underbart, en hel helg att få bli bortskämd på. 

 

Hotell

Lyxig helg

Hotellsängen är mjuk och nybäddad. I badrummet väntar en jacuzzi och varma handdukar. Kanske ett bad före kvällens middag vore något? Många hotell har restaurang och bar tillgängligt dit man som gäst kan gå för att äta något gott på kvällen. 

Tänk, inte ens maten behöver man laga när man är på hotell och njuter av lite avkoppling. Ingen disk, inget plocka undan eller styra och fixa med. Hela den biten är det någon annan som sköter åt en. Vilken lyx. 

Vill ni komma bort från vardagen ska ni boka in er på ett hotell för en natt eller två och slippa ifrån all tristess i vardagen. Inga middagar behöver lagas på flera dagar. Inga barn ska skjutsas fram och tillbaka och inga läxor behöver göras. En hel helg med tid bara för dig själv eller tillsammans med någon du tycker mycket om på ett hotell.